Kurstan Neler Bekleyebilirsiniz?

Kursun hedefleri:

- Hakiki sağlam tomruk ev inşa etmeyi öğretmek.
- Kredisiz ve Ekonomik inşa etmenin yollarını öğretmek.
- Dogaya saygılı çevreye zararsız şekilde inşa etmeyi öğretmek.

Kurs bir hafta sonu boyunca süren tomruk ev inşa etmek üzere yoğunlaştırılmış bir semineridir.

Bu şekilde ayarladık ki hafta içi çalişanlar düzenlerini / haftalık programlarını bozmadan bu kursa katılabilsinler.

Saatler: 08:00 – 20:00 Cumartesi ve Pazar.

Yer sınırlıdır, katılmak istiyorsanız bize sitemizden kayıt yaptırmalısınız.

Kapsamlı Tomruk Ev İnşa El Kitabı veriliyor. Bu manuel bütün kurs derslerini içeriyor  üstelik başka esasli ve ilginç bilgilerede ulaşıyorsunuz.

Mesela : Tomruk tedarik etme yolları, ağaç kesim, taşıma teknikleri, ağaç işlenmesi, taşınabilir kereste fabrikası,kalas çıkartmak,ilaçlama, kullanışa uygun hale getirme kurutma,alçıpan duvar yapmak, ve daha birçok konu (burası hepsini sıralamaya yetmez) – kısaca bilmeniz gereken herşey hatta bilmeniz gerektiğini sanmadığınız şeyler dahil.

Bu Kapsamlı Tomruk Ev İnşa El Kitabı sadece kursa katılanlara verilir.Ayrıca satılılmaz.

Kurs için bütün gerekli aletler size temin edilecek sizin sadece kalem getirmeniz yeterli.Bütün dersler sadece Türkçe veriliyor.
Serpme köy kahvaltısı,öğlen yemeği olarak kiremit te alabalık,fırında mantar,semaverde demlik çay ikramımız hafta sonu boyunca devam eder.
Akşam yemekleri, seyahat ve konaklama konuları kursiyerlerimize aittir.

Seminerin sonunda kendi tomruk evinizi inşa etmeye fazlasıyla yetecek bilgi ve özgüvenle bizden ayrılacaksınız, fiziksel gücünüz veya tecrübesizliğiniz sizi artık tedirgin edemeyecek....’Daha sonrasında sizlere telefon veya e posta üzeriden bilgi bankamız la süresiz sınırsız ücretsiz teknik destek vermeye devam ediyoruz.

Kursu Başarılı Bir Şekilde Tamamlayan Katılımcılarımıza UluslararasıTomruk Ev İnşa Derneğine Daimi Üyelik Hakkı

Üyelik ömür boyu ücretsizdir ve otomatiktir, haricen hiç bir aylık /yıllık aidat  ödemeyeceksiniz.Üyelik bilgi bankamıza özgürce ulaşabilmenizi ve bilgi almanızı ve ekleyebilmenizi sağlar. Bu bilgi bankası ülkemizde internet üzerinden ulaşılabilecek Tomruk ev inşası ile alakalı doğru ve denenmiş bilgiler içeren tek veri tabanıdır.

NOT:

KURSTA YERİNİZİ AYIRTIN