Biz Kimiz

Biz bir hafta sonu süren Tomruk Ev İnşa Kursu sunuyoruz. Sadece 2 günde size kendi başınıza kredisiz, çevreye duyarlı, hakiki tomruk evi veya binayı inşa etmeye gereken bütün metod ve teknikleri öğretiyoruz. Geçmişte teorik veya pratik inşaat tecrübesine sahip olmanız şart değil. Bütün kurslar konu üzerinde yurtdışında egitim almış uygulamalara katılmış sertifikalı uzmanlar tarafından ögretiliyor. Kendileri Milli Egitim Bakanlığı nın vermiş oldugu ustalık ve usta öğreticilik belgelerine haizdir. Tomruk Ev İnşa Dernegi tek bir hedef ile kurulmuştur: insanlara kendi elleri ile sağlam tomruk evini kendi sınırlı bütçelerinde yapmayı öğretmek. Kendi evinizi inşa etmeye niyetiniz yoksada, başkası sizin için yaparsa, bu kurs nelere dikkat etmeniz gerektigini öğretecek. Bu kurs sadece iki gün sürüyor (Normalde Cumartesi ve Pazar). Kursun tarihleri iki ay evvelden belirlenir. Tüm yeteneklerdeki insanlar tarafından kolayca anlaşılabilecek şekilde düzenlenmiştir. Biz güvenilir, denenmiş ve test edilmiş prensipleri öğretmeye odaklıyız. Kurs Türkçe sunuluyor. Gerekli sayıda talep oluşması halinde ingilizce sınıf açmak mümkündür.